€111,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Vghugspvszcfpj4bjiqy img 5449

Tutustumistarjous -Torjutut tunteet verkkokurssi 31.1.22 asti -50% koodilla TAMMIKUU2022

Palan tunne kurkussa? Kurkkua kuristaa? Rintakehän päällä on kuin tonnin painolasti, joka ei helpota, vaikka mitä tekisit? 

Tuntuuko sinustakin usein tältä? 

Tunteet ovat meidän kompassi ja elämän polttoaine. Kaikki tunteet ovat sallittuja. Tunteiden tarkoitus on hienovaraisesti ohjata meitä kohtamaan todellinen potentiaalimme.

Torjutut tunteet, 5 -viikon mittaisella verkkokurssilla matkataan torjuttujen tunteiden äärelle. Torjutut tunteet verkkokurssilla opit ajattelutavan ja menetelmän, miten kohdata, nimetä ja tunnistaa torjutut tunteesi, sekä löydät tunteiden aidon potentiaalin ja merkityksen, miten luoda itsellesi sellainen elämä, jonka aidosti haluat.

Negatiivisiksi koetut tunteet ja niiden tunnistaminen olivat itseasiassa avaintekijä, mikä lopulta vapautti minut elämään todellista, aitoa elämää. Sitä elämää, jota minä aidosti halusin elää.

Ihminen ilman tunteita on kuin puu ilman juuria. Juurettomuus pitää sinut kiinni menneisyydessä ja sen ikuisuusongelmissa.

Osallistuaksesi kurssille, voit olla vain sinä, keskeneräinen alkutaipaleen tunnematkaaja, joka haluat löytää elämääsi iloa sekä merkityksellisyyttä. Tai voit olla jo vähän pidämme ehtinyt tunneseikkailija, mutta haluat oppia vielä lisää.

 

 

Torjutut tunteet -kurssipaketti sisältää

  • Pääsyn kurssialustalle, jossa meditatiivisten tarinoiden sekä harjoituksien avulla opetetaan tunteiden nimeämistä, tunnistamista ja ilmaisemista sekä löydetään tunteiden todellinen potentiaali ja merkitys luoda aitoa, omannäköistä elämää.
  • 5 erilaista teemanmukaista kokonaisuutta. (podcast-tarinat, meditaatiot, videotervehdykset, harjoitukset, sekä pääsyn suljettuun facebook-ryhmään)
  • Kurssimateriaali on käytössäsi kolme kuukautta. 
  • Voit käydä kurssin helposti puhelimella tai tietokoneella ja sinulle sopivassa tahdissa.
  •  Kurssin teemat avautuvat kerran viikossa, niin että kokonaisuus on käyty läpi viidessä viikossa. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sydämesi matkalle, tunteiden juurillesi,

Taru Astikainen

Paras Versio Minusta - ajattelutapa on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ajattelutapa ei korvaa lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Jos koet tarvetta, käänny lääkärisi puoleen.